Zoeken naar woningkrediet

woningkrediet
Een woningkrediet Geld lenen.
Hoe niet op de zwarte lijst terechtkomen. Wilt u een eigen woning dan heeft u vaak nood aan een woningkrediet om de bouw, verbouwing of aankoop te bekostigen. Daarom bieden verschillende kredietverstrekkers een eenvoudige manier aan om uw woningkrediet te berekenen.
Verrassend voordelig. Zo hoort een woonkrediet te zijn.
20 van toepassing vanaf 06/04/2015. De tarievenstructuur van Woningkrediet Plus is bijzonder transparant en voordelig. De voorwaarden om uw woningkrediet af te sluiten tegen de mini-rentevoet, zijn heel eenvoudig.: uw krediet dient om een onroerend goed in België te kopen.
Waarom bij verschillende kredietverstrekkers langsgaan? Wikifin.
Let op: een simulatie is geen offerte! Vraag je een offerte, dan zullen jouw dossierkosten worden aangerekend. Simulaties zijn kosteloos. De meest interessante informatie op die ESIS informatiefiche is het Jaarlijks KostenPercentage of JKP. Het JKP geeft in een oogopslag weer hoeveel je woningkrediet in totaal bij de bank kost. Het wordt uitgedrukt als een soort intrestvoet maar het omvat meer dan enkel de intresten op het krediet. Daarom ligt het ook hoger dan de intrestvoet. Waarom ligt het JKP hoger dan de intrestvoet die de bank jou biedt? Naast de intresten betaal je ook andere kosten m.u.z. van notariskosten en extras bij het afsluiten van een hypothecaire lening. Denk maar aan de dossierkosten, commissielonen, de kosten voor de hypothecaire inschrijving of ook de kosten van een deskundigenverslag bv. Bovendien geeft de bank vaak korting op haar tarief voor het woningkrediet als je een brand en de schuldsaldoverzekering bij haar afsluit. Deze bijkomende verzekeringskosten worden mee opgenomen in de kosten en uitgedrukt in het JKP. Zo kan je gemakkelijk voorstellen van verschillende banken vergelijken. Het JKP voor jouw dossier is gebaseerd op de voorwaarden die de bank jou aanbiedt en niet op de officiële tarieven die de bank afficheert.
Vergeet deze 6 verborgen kosten van uw woonlening niet De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Ook wie een woonlening op het oog heeft, moet rekening houden met 6 soorten bijkomende kosten. Johan Van Geyte 9 november 2017, 800.: Leningen betekenen administratieve rompslomp en dus rekenen banken dossierkosten aan. Vroeger mochten ze het bedrag zelf bepalen, sinds 1 april 2017 bedraagt de maximale kostprijs voor het aanleggen van een dossier 500 euro. De meeste banken maken gebruik van dat plafond, maar er zijn nog steeds enkele instellingen waar het goedkoper kan. Bij Argenta, Crelan en VDK bedragen de dossierkosten 350 euro. Banken die geld lenen willen garanties dat ze de lening terugbetaald krijgen. Dat kan onder meer door het nemen van een hypotheek.
Rentebarometer Immotheker Finotheker.
Uw lening maximaal afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie? Maak een afspraak en wij helpen u alles op een rijtje te zetten en leggen u haarfijn uit wat er mogelijk is. Zodat u met een gerust gemoed én een gezond financiële vooruitzicht uw handtekening onder uw lening kunt zetten.
Lenen lenen Nagelmackers.
Lenen voor uw woning. Nagelmackers stelt u tal van slimme, maar begrijpelijke oplossingen voor op maat van uw plannen of ambities. Kopen of bouwen. Wilt u een lening om een huis of appartement te kopen of te bouwen? Nagelmackers helpt u kiezen.
Woonkrediet FSMA.
Doorgaans gaat het om een lening op lange termijn, van 10 tot 30 jaar. U ontvangt het ontleende bedrag en betaalt vervolgens, meestal maandelijks, een deel van het bedrag en de verschuldigde intrest terug aan de bank. U kunt een inschatting maken van de aflossingen voor uw woonkrediet met de IMMOsimulator. Er bestaan woonkredieten met zowel vaste als met variabele rente. Lees bij de keuze van een woonkrediet de tips na die u terugvindt in de tips Hypothecaire kredieten. Als de rente van de hypotheeklening fors daalt tijdens de looptijd van uw woonkrediet, dan kunt u uw woonkrediet heronderhandelen of herfinancieren. Raadpleeg de checklist Hypotheeklening heronderhandelen om dit grondig voor te bereiden.
KBC Woonkrediet.
Je ontvangt 30% korting op de dossierkosten. De korting is enkel geldig bij een nieuw woningkrediet, niet bij een herfinanciering van een bestaand woningkrediet bij KBC Bank / KBC Brussels. De KBC-systemen controleren automatisch of je in aanmerking komt voor de korting.
KBC Woonkrediet.
Als Cera-vennoot krijg je 30% korting op de standaard dossierkosten die aangerekend worden bij een nieuw woningkrediet. Opgelet: deze korting is enkel geldig bij een nieuw woningkrediet, niet bij een herfinanciering van een bestaand woningkrediet. Je ontvangt 30% korting op de dossierkosten. De korting is enkel geldig bij een nieuw woningkrediet, niet bij een herfinanciering van een bestaand woningkrediet bij KBC Bank / KBC Brussels.
Sociaal Woonkrediet voor het kopen, bouwen, verbouwen en behouden van een bescheiden woning.
Voor Informatie over sociale hypothecaire leningen in Vlaanderen opteert u voor volgende link: Vlaanderen." Voor meer Informatie over sociale hypothecaire leningen in Wallonië opteert u voor volgende link: Wallonië." Voor meer Informatie over sociale hypothecaire leningen in Brussel opteert u voor volgende link: Brussel."
Het ABC van het hypothecaire woonkrediet.
Soorten Hypothecaire leningen of woonkredieten. Naast de gewone lening op afbetaling die we naargelang aflossingsplan nog verder kunnen opdelen is er ook het iets minder bekende concept van kredietopening. De bank stelt een som geld ter beschikking en de ontlener beslist zelf wanneer en hoeveel deze opneemt.

Contacteer ons