Op zoek naar spaarrekeningen?

spaarrekeningen
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Nieuws over verzekeren. Taal Taal: Nederlands. U bevindt zich hier.: Vergelijk spaarrekeningen België. Vergelijk spaarrekeningen België. Welke spaarrekening biedt de hoogste rente? Bent u op zoek naar de bank die u de beste spaarrekening met de hoogste spaarrente biedt? Dan kunt terecht in het overzicht met spaarrekeningen dat Spaargids permanent voor u bijhoudt. In een oogopslag ziet u hoeveel basisrente u krijgt voor elke dag dat een bedrag op de rekening staat en hoeveel getrouwheidspremie daar bovenop komt voor alle bedragen die een jaar behouden blijven. We maken u ook opmerkzaam op specifieke modaliteiten die eventueel voor uw deposito gelden. Dit alles maakt het u gemakkelijk om snel spaarrekeningen te vergelijken. Dat is ook het geval als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een spaarrekening voor uw kind. U kunt dan met een gerust gemoed de gepaste spaarrekening openen. Laatste verificatie: vrijdag 8 januari 2021. Naam spaarrekening Basisrente Getrouwheid Totaal Meer info. Aion Bank Extended. MeDirect Maandsparen Max. Santander Consumer Bank Vision plus. bpost bank Cocoon Spaarrekening.
Gereglementeerde spaarrekeningen FSMA.
Koninklijk besluit van 21 september 2013 tot wijziging van het KB/WIB 92 met betrekking tot de voorwaarden tot vrijstelling van de spaardeposito's' beoogd in artikel 21, 5, van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 en de voorwaarden van het aanbod van tarieven op deze laatste 8.42 KB. Koninklijk besluit van 18 juni 2013 waarbij bepaalde informatieverplichtingen worden opgelegd bij de commercialisering van gereglementeerde spaarrekeningen 1.85 MB.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering. file func document. file func document. file func document. file func document. alert-func-check. alert-func-cross-rename. communication expr mail.
Dat betekent dat de lopende berekeningsperiode van 12 maanden niet wordt afgebroken, maar verder loopt op de begunstigde spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt ook dan enkel toegekend voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden op de, in dit geval, meerdere spaarrekeningen blijven staan.
Spaarrekeningen in België.
Het spreekt voor zich dat de meesten er voor kiezen om een online spaarrekening af te sluiten bij de bank die de hoogste rente biedt in combinatie met de gunstigste voorwaarden. Daarnaast bestaan er diverse online spaarrekeningen zodat je steeds kan kiezen voor de spaarrekening die het best bij je past.
Belgische spaarrekeningen vergelijken Bancompare.
Op lange termijn levert beleggen meer op dan sparen. Op korte termijn loop je meer risico dan bij een spaarrekening. Heb je geld dat je lang kunt missen, dan kan het slim zijn een deel te beleggen. Een online spaarrekening openen.
Onze spaarrekeningen NIBC Direct.
Dit moet u weten voor u een spaarrekening kiest.: Welke rentevergoedingen zijn er? Een gereglementeerde spaarrekening heeft een basisrente en een getrouwheidspremie. De basisrente geldt vanaf de eerste eurocent op uw spaarrekening, de getrouwheidspremie krijgt u op geld dat 12 maanden onaangeroerd op uw spaarrekening staat.
Spaarrekeningen.
Er zijn vele redenen om te sparen: de renovatie van de keuken, de toekomstige studies van uw kinderen of een ijzeren spaarreserve bij tegenslag. Dankzij onze spaarrekeningen vindt u altijd de beste oplossing aangepast aan uw situatie. De klassieke spaarrekening.
Spaarrekening: vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
Vind de beste spaarrekening. Welke spaarbank kiezen? BNP Paribas Fortis. Vergelijking van de rentevoeten van 48 spaarrekeningen. meer dan 1 jaar. U kan uw spaargeld minstens 1 jaar missen? Kies dan voor een spaarrekening met een hoge getrouwheidspremie. Spaarrekeningen met hoge getrouwheidspremie. minder dan 1 jaar. Doet u regelmatige maandelijkse stortingen? Kies dan eerder voor een spaarboekje met een hoge basisrentevoet. Spaarrekeningen met een hoge basisrentevoet. Spaart u elke maand op regelmatige basis? Kies dan voor een rekening met automatisch maandelijks sparen. Sparrekening met maandelijkse storting. De spaarrekeningen in de kijker.: Beste rente spaarrekening van het moment. Spaarrekening: recentste nieuws in Belgïe. Medirect verlaagt rente op Fidelity Sparen vanaf 2 oktober 2019.
Online Online Online spaarrekeningen spaarrekeningen spaarrekeningen vergelijken vergelijken vergelijken Moneyou. Moneyou. Moneyou.
Onbepaalde duur en dagelijks opvraagbaar. Onze spaarrekeningen zijn van onbepaalde duur en u kan dagelijks uw geld opvragen. Uw spaartegoeden zijn beschermd tot 100.000 euro per persoon onder Nederlands Depositogarantiestelsel DGS. Het maximaal rentedragend bedrag voor alle Moneyou spaarrekeningen samen Direct Sparen, Flex Sparen én Plus Sparen bedraagt 1.000.000 euro.
Spaarrekeningen van Beobank Beobank.
Geen, indien het gemiddeld jaarlijks saldo groter dan of gelijk is aan 500 euro, of indien de totale relatie minstens 10.000 euro bedraagt bij Beobank, of voor openingen van minder dan 3 maand oud, of nog, indien het saldo op de spaarrekening boven 1.23947, ligt op 31/12 van het voorbije jaar. Zoniet bedraagt de aanrekening 15 euro. Geen tot en met de leeftijd van 26 jaar. klik hier voor de wettelijke documenten van alle gereglementeerde spaarrekeningen van Beobank. Wie is Beobank? Veiligheid en privacy. 02 626 50 50. Card stop 070 344 344. Werken bij Beobank. Wie is Beobank? Volg ons op. xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8?
Spaarrekeningen Belfius.
Voor spaarrekeningen die geopend zijn op naam van twee gehuwde partners of wettelijk samenwonenden bedraagt de vrijstelling 1.960 euro per koppel inkomsten 2021. Gelden op spaarrekeningen bij Belfius Bank staat van herkomst: België, naar Belgisch recht zijn beschermd onder het depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon voor meer informatie belfius.be/DGS. Spaargelden boven de 100.000 euro kunnen mogelijks worden omgezet in aandelen bail-in hetzij geheel of gedeeltelijk verloren gaan in geval van dreigend faillissement van de bank. Document essentiële spaardersinformatie Spaarrekening. Informatiedocument van de gereglementeerde spaarrekeningen. De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Gereglementeerde spaarrekening, verhandeld door Belfius Bank.

Contacteer ons