Resultaten voor aandeel kbc

aandeel kbc
KBC Koers, nieuws, agenda en adviezen van analisten.
11/02/2021 0824: KBC duwt digitale gaspedaal verder in Tijd.be. 11/02/2021 0803: KBC neemt de Bulgaarse activiteit NN over Beurs.nl. 11/02/2021 0705: KBC Groep: KBC neemt de Bulgaarse pensioen en. 11/02/2021 0700: KBC Groep: Resultaat vierde kwartaal van 538 miljoen euro.
Duiding bij beursnieuws van de dag Bolero.
Ter Beke stelt een stabiel brutodividend van 4 euro voor. Geen impact op het koersdoel van 140 euro, maar KBC Securities trekt het advies wel op van Opbouwen naar Kopen, omwille van de veerkracht in de tweede jaarhelft. Tubize gaat een dividend van 068, euro per aandeel uitbetalen 97%, op jaarbasis, nadat het in 2020 810, miljoen euro winst boekte dankzij de ontvangst van 844, miljoen euro UCB-dividenden.
KBC dividend per aandeel, dividendrendementen Analist.be.
Aandeel: KBC Belgie 20, ISIN: BE0003565737. In 2005 is KBC Groep NV ontstaan door de fusie van de KBC Bankverzekeringsholding met haar moedermaatschappij, Almanij. De KBC Bankverzekeringholding werd zelf opgericht in 1998 door de fusie van drie Belgische financiële instellingen. De bedrijfsgeschiedenis wordt gekenmerkt door een succesvolle expansie in de groeilanden van Centraal en Oost-Europa.
Geld Beleggen Aandelen Detail Euronext Brussels BRU De Tijd.
Een cijfer dicht bij 1 geeft aan dat analisten zich negatief uitspreken over het aandeel. Consensusvoorspelling laatst geüpdatet op 15/12/2017 om 2345. Rendement in %. Rendement op totale activa. Winstmarge in %. Solvabiliteit in %. Aantal aandelen in duizenden. Koers einde boekjaar. Ex-datum Bet.-datum Munt N/B Bedrag Coupon. 32 078 152 153. 32 2 429 81 60. KBC group kopen of verkopen?
KBC Groep Aandelen. Productinformatie: ISIN BE0003565737, MarktBrussel, LandBelgië, MuntEUR: Test Aankoop invest Uw onafhankelijke financiële partner.
Is de theoretische waarde lager dan de koers, dan is het aandeel overgewaardeerd of duur. Daartussen ligt de correcte waarde. Dit is de basisberekening. We houden ook nog rekening met andere elementen bij het formuleren van een advies.: de verhouding koers/winst. de verhouding koers/cash flow. vergelijking van de koers met de boekwaarde. vergelijking van de koers met de intrinsieke waarde. de toestand van andere aandelen op de markt, vergelijking tussen de aandelen zelf. toestand van de rentevoeten en de verwachtingen op dat vlak. macro-economische factoren, per regio of per land: inflatie, groeipercentages, handelsbalans export/import en de lopende rekening, productiviteit, evolutie bruto binnenlands product, wisselmarkt., politieke factoren: politiek systeem, komende verkiezingen, conflicten., Lees hier onze analyse. KBC presteerde in het 4e kwartaal als verwacht, maar de vooruitzichten voor 2021 en erna vallen wat tegen 17 dagen geleden vrijdag 12 februari 2021.
koers van het aandeel KBC.COM.
Betrokkenheid met onze stakeholders. Werken bij KBC. Werken bij KBC. We ontwikkelen talenten. Kom bij ons werken. Enter the terms you wish to search for. koers van het aandeel. koers van het aandeel. dividend en rechten. koers van het aandeel.
Beleggen in aandelen KBC Bank Verzekering.
Wil je zelf in realtime online transacties doorgeven in aandelen en obligaties? Met het Bolero-platform en de handige apps kun je je beleggingen zelf, zonder advies van KBC, online opvolgen. Zoek een aandeel in de aandelenzoeker van KBC Asset Management. Betalen en zelf bankieren. Maak een afspraak. Vind een kantoor. Card Stop 070 344 344. Veilig online bankieren. De KBC groep. Let op, geld lenen kost ook geld. Volg KBC op. Heb je een vraag: KBC Live geeft je snel een antwoord. Elke werkdag van 8 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur. klik voor hulp. Bel een KBC Live expert 078 152 153. Laat je opbellen. Jouw mening is belangrijk! Help jij ons om de KBC-website te verbeteren? In 6 korte vragen is het zo gebeurd! Alle gegevens blijven overigens volledig vertrouwelijk. Dit onderzoek loopt in samenwerking met het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Ipsos. Ja, ik neem deel.
Is Is Is het het het aandeel aandeel aandeel KBC KBC KBC een een een verzekering verzekering verzekering voor voor voor succes? succes? succes? LYNX. LYNX. LYNX.
Het is niet onbelangrijk om te weten dat KBC Groep een verzameling is van KBC Bank en KBC Verzekeringen. De aandelen van KBC Bank zijn voor 100 procent in handen van KBC Groep en de marktkapitalisatie bedraagt op dit moment 2280, miljard euro.

Contacteer ons