Resultaten voor kbc antwerpen

kbc antwerpen
KBC Bank Antwerp Opening hours and times Mechelsesteenweg 142.
Add store NL FR. Opening hours KBC Bank Antwerp. KBC Bank in Antwerp is open today until 1800. KBC Bank Antwerp. 2000 Antwerp Phone.: 03 242 09 60. 03 242 09 60. Chain store: KBC. 23 Dec 29 Dec. 30 Dec 05 Jan.
Tot 5 jaar cel voor grote kluizenkraak KBC-bank in Antwerpse Boerentoren VRT NWS. Artikel van VRT Nu.
Het was een opvallende overval in november 2013: een dievenbende slaagde erin om de kluizenzaal van de KBC-bank in de Boerentoren in Antwerpen binnen te dringen. Veertien kluizen werden daarbij opengebroken, negen andere raakten beschadigd. En de buit was riant: honderdduizenden euro's' aan cash geld, aandelen, gouden munten en juwelen werden meegenomen. De spilfiguur in de zaak kwam al snel in het vizier van de speurders: hij huurde zelf twee kluizen in de Boerentoren. Op" beelden van de bewakingscamera's' was te zien hoe hij met een aktetas de bank binnen ging en met een grote, gevulde zak weer buiten kwam. Daarin zaten veel meer goederen dan in zijn kluizen pasten, zei de procureur. In de kluizenzaal werd ook een t-shirt teruggevonden met zijn bloed op en het opschrift: You can't' arrest me, I'm' a rockstar." Binnenland Dieven breken 14 kluizen KBC in Boerentoren open.
KBC gelinkt via Antwerpse klant aan Hezbollah en dictator va. Brussel Het Nieuwsblad.
Onthullingen in de Afrikaanse pers over een geldschieter van de Libanese militie Hezbollah die in Antwerpen klant was bij KBC brengen de Vlaamse bank in opspraak. Dezelfde klant was ook een belangrijke fixer van de Gambiaanse dictator Yahya Jammeh. Gelekte documenten wijzen op verdachte stortingen die de centrale bank van Gambia eind 2011 deed op de Antwerpse KBC-rekeningen.
SnijdersRockoxhuis Een verrassend museum in het hart van Antwerpen.
Nicolaas Rockox, burgemeester van Antwerpen en kunstliefhebber in alle betekenissen van het woord, woonde met zijn vrouw Adriana Perez in dit stadspaleis sinds 1603. Rockox was toen buitenburgemeester en in die functie vertegenwoordigde hij de stad bij de hogere overheden en was hij hoofd van de militie en de schuttersgilden.
KBC Bank Antwerpen Openingsuren De Keyserlei 1.
Openingsuren KBC Bank Antwerpen. KBC Bank in Antwerpen is nog open tot 1230: en vervolgens open van 1400: tot 1630. KBC Bank Antwerpen. De Keyserlei 1. 2018 Antwerpen Tel: 03 206 84 40. Deze week: 22 jun. Volgende week: 29 jun.
KBC sluit opnieuw kantoren Gazet van Antwerpen.
KBC Brussels heeft 31 bemande kantoren en 3 onbemande automatenkantoren. Het Waalse filiaal CBC heeft in Walloniƫ 86 bemande kantoren. Ter vergelijking: eind 2015 beschikte KBC nog over 713 kantoren, waarvan 647 bemand en 66 automatenkantoren. Die cijfers zijn wel inclusief KBC Brussels.
KBC Tower Antwerpen 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van ANR Internatione Luchthaven Antwerpen. Alle restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van KBC Tower. De beste Fish Chips in Antwerpen. De beste Kreeft in Antwerpen. De beste Oesters in Antwerpen. De beste Krab in Antwerpen.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Openingsuren KBC Bank Antwerpen De Keyserlei 1.
KBC Bank aan de De Keyserlei 1 in Antwerpen is vandaag geopend van 0900: tot 1230: en vervolgens van 1400: tot 1630. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
KBC-kantoren bankautomaat openingsuren KBC Bank Verzekering.
Data Protection Officer: KBC Bank NV, Group Data Protection Unit Group Compliance, Havenlaan 2 1080 Brussel, of dataprotection@kbc.be. KBC Groep NV KBC Groep NV Havenlaan 2, 1080 Brussel, Belgiƫ, BTW BE 0403.227.515. Zie aanspreekpunten bij KBC Bank NV en CBC Banque SA.
KBC heeft nieuw onderkomen voor merendeel medewerkers en bewoners KBC-Toren Antwerpen. cross. facebook-circle. google-circle. instagram-circle. linkedin-circle. pinterest-circle. twitter-circle. youtube-circle. prezly. music. search. film. download. image
Enkele andere diensten kunnen terecht in de KBC-gebouwen in Mechelen of in een aantal kleinere kantoren van KBC in Antwerpen. KBC Live bankverzekeren vanop afstand wordt ondergebracht in een huurpand in Kievit Engie gebouw, vlakbij het Centraal Station van Antwerpen.

Contacteer ons