Resultaten voor dexia

dexia
Aandeelhouders Dexia stemmen over beursexit Economie Geld HLN.
Midden november zal hij de restbank verlaten, voor een job bij de Italiaanse grootbank Unicredit. Dexia is wat nog overblijft van de vroegere Dexia-groep, die in 2011 ontmanteld werd. Het toenmalige Dexia Bank België werd toen uit de groep gelicht en omgedoopt tot Belfius.
Het aandeel Dexia zal van de beurs verdwijnen.
Vanaf 29/11 zal de groep Dexia, die voor 9959%, wordt aangehouden door de Belgische en de Franse staat, niet meer op de beurs noteren. Een aantal aandelen die in handen zijn van het grote publiek minder dan 041%, van het kapitaal zullen worden omgezet in aandelen op naam.
live.
De uitsluiting van de Dexia-aandelen van Euronext Brussel zal effectief zijn op 2 december 2019. The delisting of Dexia shares from Euronext Brussels will be effective on 2 December 2019. Wouter Devriendt démissionne en tant que CEO de Dexia. Wouter Devriendt treedt af als CEO van Dexia.
dexia De Morgen.
Arco gaat Belfius geld opleveren. In het nieuws. ACW: Stort" het land niet opnieuw in een institutionele crisis." In het nieuws. Zucht van opluchting: Dexia ontsnapt aan stresstest. In het nieuws. Dexia ontsnapt aan verplichte stresstest. Vorige Pagina 9 van 20 Volgende.
De uitsluiting van de Dexia-aandelen van Euronext Brussel zal effectief zijn op 2 december 2019 Brussels Stock ExchangeDEXB.:
De buitengewone algemene vergadering van Dexia van 16 oktober 2019 heeft beslist om de gedematerialiseerde vorm van de aandelen vanaf deze uitsluiting af te schaffen. Bijgevolg zal het kapitaal van Dexia vanaf 2 december 2019 enkel nog vertegenwoordigd worden door aandelen op naam.
Dexia sluipt eind november van de beurs weg De Tijd.
Moet u bezorgd zijn over uw groepsverzekering? Apple-verdeler Switch valt bijna in Franse handen. Dexia sluipt eind november van de beurs weg. Na 23 jaar en 9999, procent onder de piek van 2007 verdwijnt wat ooit een volksaandeel was met de stille trom.
DEXIA Tower BESIX.
Boven de vijfde verdieping, op 26 meter boven de begane grond, bevindt zich een grote overgangsconstructie van ruim 2 meter dik. Deze constructie rust op achttien zuilen van elk 140, meter diameter, een driehoekige betonpijler en de centrale kern van het gebouw.
Merelbeke Dexia Verhofste.
Guarantee Agreement between the Belgian State, the French State, the Luxembourg State and Dexia SA/NV.
The agreement concluded on 9 December 2008 and amended on 14 October 2009 has now been replaced by a new agreement entitled Convention" de garantie autonome" signed on 16 December 2011 by the Belgian, French and Luxembourg States, Dexia SA and Dexia Crédit Local SA the guarantee" agreement" FR.
Dexia wil af van beursnotering Bankieren Geld HLN.
Overblijfsel van vroegere Dexia-groep. Dexia is wat nog overblijft van de vroegere Dexia-groep, die in 2011 ontmanteld werd. Het toenmalige Dexia Bank België werd toen uit de groep gelicht en omgedoopt tot Belfius. De restbank Dexia is sindsdien bezig zichzelf af te bouwen.
Dexia historische dividenden, dividendrendement Analist.be.
Dexia: Dexia gaat over tot de oproeping van een buitengewone algemene vergadering om zich uit te spreken over de terugtrekking van zijn aandelen uit de handel op Euronext Brussels. Dexia: Geconsolideerde resultaten 1H 2019 van de groep Dexia. Dexia: Geconsolideerde resultaten 2018 van de groep Dexia.

Contacteer ons