Meer resultaten voor app

app
Die GRATIS Social Deal App: Social Deal für unterwegs.
Lade jetzt die neue Social Deal App runter! iOS App Android App Entdecke die Vorteile der Social Deal App. Mit der Social Deal App wird ein Ankauf bei Social Deal noch angenehmer und einfacher. Die besten Deals. Entdecke Hotspots zu einem unschlagbaren Preis.
Mobiele app Wikipedia.
Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel, zoals App Store Apple, Google Play Android, Windows Phone Store en BlackBerry App World. Apps voor het ene besturingssysteem kunnen niet zomaar op een ander systeem geïnstalleerd worden. Dit betekent dat per besturingssysteem een app ontwikkeld moet worden.
Alle apps van KBC Brussels op een rijtje.
KBC Brussels Mobile. Bankier werkelijk overal met je smartphone. Ontdek deze app. KBC Brussels KChing. De eerste mobile banking-app voor jong geweld. Ontdek deze app. KBC Brussels Touch. Altijd toegang tot online banking op tablet en pc. Ontdek deze app.
Bancontact Bancontact-app voor smartphone en tablet.
Onze app biedt steeds meer mogelijkheden. Zo kunt u er voortaan tot 5 kaarten van dezelfde of verschillende banken aan koppelen om geld te ontvangen of te betalen. En betalen met de app, dat kunt u op steeds meer manieren en plekken.
Privacy Ontdek settings. onze apps VTM.
Dankzij de VTM Koken app ontdek je meer dan 4200 recepten en kan je ingrediënten toevoegen aan een boodschappenlijstje. Volg de stap-voor-stap instructies en sla jouw favoriete recepten op in Mijn Keuken. Download gratis via de App Store en via Google Play.
Alle Alle apps apps van van KBC KBC op op een een rijtje rijtje. KBC Bank Verzekering.
Alle apps van KBC op een rijtje. Alle apps van KBC op een rijtje. Alle apps van KBC op een rijtje. Bankier overal met je smartphone. Ontdek deze app. Go to Apple App Store Go to Google Play Store. De eerste mobile banking-app voor jongeren.
Jims app JIMS.
JIMS biedt jou voor slechts 3 per maand een pro account aan op deze app! Wil jij hier gebruik van maken? Download gewoon de app en ga ermee aan de slag. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze app?
Online en mobiel bankieren met Easy Banking App BNP Paribas Fortis.
Maak een profiel aan met uw debetkaart en kaartlezer. Bekijk alvast onze instructies om een eerste keer aan te melden. Hoe kan ik een profiel aanmaken in Easy Banking App? Hoe kan ik een profiel aanmaken in Easy Banking App? Download de app in de App store of in Google Play. Open de app en druk op Aanmelden. Voer uw klantnummer en kaartnummer in. Bevestig met een M1-handtekening, hiervoor hebt u een kaart en kaartlezer nodig. Geef uw telefoonnummer in en druk op Een sms ontvangen. U ontvangt een activatiecode die u dient in te geven in Easy Banking App.
VDAB. Apps VDAB.
Download onze apps en raadpleeg ze waar en wanneer je wil! Apps voor iPhone en iPad. Apps enkel voor iPad. Mobiele toepassingen zowel voor ios en android. Talent voor sales. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help.
De Vlaanderen Fietsland app gidst je langs het fietsnetwerk in Vlaanderen!
Bekijk hier het aanbod. Je kan alle Vlaamse fietsknooppunten ook mee op zak nemen. Via onze app is het mogelijk om mobiel routes te plannen of te importeren vanaf onze online routeplanner en de fiets op te springen. Op dit moment is er een app voor Android en iPhone gebruikers beschikbaar. Wat is er mogelijk met de app? Routes importeren vanuit onze online routeplanner. In de app kun je over het hele Vlaamse fietsnetwerk routes uitstippelen. GPS: je kan alle routes met behulp van de GPS-functie van je smartphone volgen. De app is gratis, vrijblijvend kun je een abonnement in de app nemen voor 9.99 euro per jaar. Als abonnee krijg je toegang tot enkele extra functies: de mogelijkheid om alle routes voor offline gebruik te downloaden en stemnavigatie bij elk knooppunt zegt een stem wat het volgende knooppunt is.
Hoe de MyProximus-app downloaden? Proximus.
Wilt u met de app uw verbruik volgen? Ga zeker na of u kunt surfen via 3G/4G. Controleer of uw toestel het minimaal vereiste besturingssysteem heeft. Ga naar uw app-winkel. Play Store voor Android-toestellen 4.0 of hoger. App Store voor iPhone en iPad: iOS 6.0 of hoger.

Contacteer ons